Carebara affinis

340,00
Carebara affinis

Siedlisko: od Tajlandii po Indonezję

Typ kolonii: poligyny częściowe do 16 matek

Polimorfizm: wyraźny, są robotnicy, żołnierze
Wielkość osobników: robotnice 2-2,5 mm, żołnierze 5-11 mm, matka 14-18 mm

Wielkość kolonii: do 50 000 osobników

Temperatura: 26-30 stopni w ciągu dnia,
Wilgotność: 50-70% na arenie, gniazdo 80%

Dieta: woda z cukrem lub miodem, owady (np. Muchy, komary, koniki polne), zboża takie jak sezam, amarant i proso, orzechy, a także ciastka, winogrona, jabłka

Zimowanie: nie wymagane
Trudność: wymaga poważnego doświadczenia
Click to order
Total: 
Wasze zamówienie:
Imię
Poczta electroniczna
Numer kontaktowy
Dostawa
Dane do wysyłki
Ulica. Dom. Kod pocztowy. Miasto.
Dodatkowy komentarz
Kod Promocyjny / Promo Code
Wyrażam zgodę na przetwarzanie danych osobowych dla potrzeb realizacji Umowy sprzedaży, przyjmuję do wiadomości przysługujące mi prawa i obowiązki wynikające z Regulaminu oraz potwierdzam, że zapoznałem się z Polityką prywatności
Payment method
Made on
Tilda